Ring oss

 0370-33 59 20

Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Om oss

Om Hestra Truck & Maskin AB

Sedan starten 1996 har Hestra Truck & Maskin etablerat sig som en komplett leverantör inom materialhantering för industrin. Vår expansion och tillväxt speglas inte bara i vår långa historia av kvalitet och service utan också genom strategiska förvärv och partnerskap. År 2006 blev vi stolta ägare till Dragi Maskin AB, som tidigare var en leverantör till oss. Detta steg markerade början på vår resa mot att bli en ännu mer omfattande partner för våra kunder.

Vår rikstäckande närvaro stärks genom att vi är agenter för flera framstående varumärken och truckprogram. Vi har byggt upp ett omfattande nätverk av återförsäljare, uthyrare och serviceverkstäder över hela landet. Genom att arbeta nära våra kunder erbjuder vi en service av högsta kvalitet, lokalt och direkt hos kunden.

I vår strävan att alltid tillmötesgå kundernas behov av rätt produkter och service, använder vi vår erfarenhet och kunskap för att alltid erbjuda det bästa alternativet för varje unik verksamhet. Vårt breda produktutbud bekräftar vår position som en ledande leverantör inom vår bransch.

År 2019 tog vi ett viktigt steg framåt genom att bli delägare i Håkanssons Truck AB, ett företag som har specialiserat sig på service av Manitou-maskiner, inklusive teleskoplastare och traditionella gaffeltruckar. Detta partnerskap är ett resultat av års samarbete och stärker ytterligare vår förmåga att erbjuda omfattande service och support.

Vidare utvidgade vi våra tjänster inom motorrenovering genom förvärvet av Nissafors Motorrenovering 2020. Med detta förvärv har vi en komplett verkstad för motorrenoveringar av alla typer av förbränningsmotorer, från veteranfordon till tunga maskiner. Vår expertis inom detta område garanterar att vi kan revitalisera dina motorer med högsta kvalitetsstandard.

Håkanssons Truck, startat 1947 i Malmö, och Hestra Truck, grundat av Tomas Johansson 1996, har tillsammans 15 servicebilar som täcker stora delar av södra Sverige. Detta nätverk av servicebilar, tillsammans med våra kunniga medarbetare, säkerställer att vi kan erbjuda en oöverträffad servicegrad.

Vi ser fram emot en ljus framtid med förbättrad servicegrad och ökad försäljning, tillsammans med sina skickliga medarbetare. Vi är entusiastiska över att fortsätta vår resa, att stärka våra befintliga partnerskap och att utforska nya möjligheter som kommer vår väg.

Ring oss

Sök
Stäng denna sökruta.