Ring oss

 0370-33 59 20

Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Hyra truck

Behöver du hyra en truck?

Välj Hestra Truck och Maskin som ditt förstahandsval när du behöver hyra truckar och maskiner. Med vår omfattande och mångsidiga maskinpark är vi redo att snabbt tillgodose alla dina behov, oavsett projektets storlek eller tidsram. Våra erfarna experter finns här för att ge dig rådgivning och se till att du får den bästa utrustningen för ditt arbete.

Vi erbjuder flexibla uthyrningslösningar anpassade för varje situation, vare sig det gäller korttidsuthyrning för några dagar eller långtidskontrakt över flera år. Berätta om ditt projekt för oss, så hittar vi den optimala lösningen just för dig!

Fördelar med att hyra

Att hyra från Hestra Truck och Maskin är inte bara kostnadseffektivt, det sparar också tid och minskar ditt ansvar. Med vårt hyresavtal får du tillgång till modern utrustning utan att behöva oroa dig för underhåll och reparationer. Vårt team av experter tar hand om allt det praktiska, vilket ger dig friheten att fokusera på ditt projekt.

Du kan lita på att vår utrustning levererar felfritt resultat genom hela ditt arbete. Vid eventuella problem, är vi snabbt på plats för att lösa dem eller erbjuda ersättningsmaskiner.

Vid frågor om vår maskinpark och uthyrningsmodeller, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig.

Vi hjälper dig hyra rätt truck

Ring...

ULRIK MANN

Försäljning/Hestra

 0370-630 104

eller mejla

Ring oss

Sök
Stäng denna sökruta.