Ring oss

 0370-33 59 20

Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Hestra Truck & Maskin växer med förvärv

Håkanssons Truck i Malmö har specialiserat sig på service på maskiner från Manitou. Det är såväl teleskoplastare som traditionella gaffeltrucksmodeller. Hestra Truck och Maskin går nu in och blir delägare i företaget.

De båda företagen har samarbetat under en rad år. Hestra har generalagenturen på Manitous gaffeltruckar och Håkanssons Truck har dessutom ett samarbetsavtal med Scantruck som har agenturen på Manitous teleskoplastare. Det är maskiner som kan servas i Håkanssons stora verkstad. Håkanssons reparerar och servar även andra truckmärken.

Håkanssons har åtta servicebilar som täcker Skåne och Hestras servicenätverk sträcker sig över västra Småland och ända fram till västkusten med sju servicebilar. Tillsammans har förtetagen då 15 servicebilar som täcker stora delar av södra Sverige.

Håkanssons Truck startades redan 1947 i Malmö och har i nuläget 11 anställda och Hestra truck som startades av Tomas Johansson 1996 har 14 anställda. I och med att affären är genomförd kommer varumärket Manitou att stärkas ytterligare.

Ägarna Patrik Andersson, Christine Berg och Tomas Johansson ser positivt på framtiden med en ökad servicegrad och försäljning tillsammans med sina duktiga medarbetare.

Behöver du hjälp med att
hitta rätt truck?

Ring oss

 0370-33 59 20

Ring oss

Sök
Stäng denna sökruta.