Ring oss

 0370-33 59 20

Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Manitou

Generalagent för Manitou i Sverige

Vi är generalagent för Manitous industriprogram som omfattar motviktstruckar, lagertruckar, terrängtruckar och påhängstruckar.

Under 2018 blev vi utsedda till bästa serviceföretag av Manitou Group.

Om Manitou

Manitou Group, med ett arv som sträcker sig över 60 år, är en framstående aktör inom global terränghantering av material. Denna framgångsrika koncern, som startade av familjen Braud, har vuxit till att bli en ledare på den internationella arenan.

Kärnan i Manitou’s affärsverksamhet är utvecklingen, tillverkningen och distributionen av utrustning avsedd för sektorer som konstruktion, jordbruk och industri. De har byggt ett imponerande sortiment av produkter, som inkluderar teleskoplastare, industriella terränggående gaffeltruckar, kompaktlastare på både hjul och band, arbetsplattformar, påhängstruckar, lagerutrustning och ett brett utbud av tillbehör.

Manitous framgångar är inte bara begränsade till deras omfattande produktportfölj. Deras varumärken – Manitou och Gehl – är välkända för deras kvalitet och pålitlighet. Dessutom stärker ett nätverk av 1 400 återförsäljare över hela världen Manitou Groups position genom att erbjuda effektiva lösningar och skapa värde för deras kunder.

Med sitt huvudkontor i Frankrike, har koncernen visat sin kapacitet genom att generera en omsättning på 1,6 miljarder euro år 2020, med närvaro i 140 länder. En annan viktig aspekt av Manitou Groups framgång är dess team på 4 400 anställda. Denna engagerade arbetsstyrka fokuserar helhjärtat på att uppnå och upprätthålla hög kundtillfredsställelse, vilket är en central del av företagets etos och framgång.

Ring oss

Sök
Stäng denna sökruta.